schilderwerk

SCHILDERWERK

Goed schilderwerk is van belang! Een goed verfsysteem biedt uw onroerend goed een jarenlange bescherming. Hierbij is kennis en gebruik van de juiste materialen zeer belangrijk. Goed schilderwerk verlengt bovendien de onderhoudsintervallen aanzienlijk en werkt zo kostenbesparend.

LEES MEER

behangwerk

BEHANGWERK

Een mooie wandafwerking brengt sfeer in uw interieur! Steeds vaker wordt er gekozen voor behang. Dit is te verkrijgen in vele variëteiten. Daarnaast kan gekozen worden voor glasvlies. Glasvlies is zeer sterk, werkt scheuroverbruggend en verkrijgbaar in verschillende motieven.

LEES MEER

beglazing

GLASWERK

Wij leveren en plaatsen verschillende soorten beglazing. Dit doen wij zowel voor particulieren alsook voor zakelijke klanten. Of het nu gaat om een eenvoudig stukje floatglas, dubbelglas (HR++) of drievoudige beglazing (HR+++). Bij ons bent u aan het juiste adres.

LEES MEER

spuitwerk

SPUITWERK

Het verspuiten van latex is ideaal voor grote(re) oppervlakten. Naast het spuiten van latex, verspuiten wij ook verf. Het voordeel is dat dit een ultra strak en glad resultaat oplevert en wordt bijvoorbeeld toegepast bij keukens. Wij beschikken over meerdere soorten spuit-installaties.

LEES MEER

industriële coatings

INDUSTRIËLE COATINGS

Bij industriële coatings staat de functie voorop. Hierbij kan het gaan om conservering en verfraaiing van staalconstructies, maar ook het aanbrengen van brandwerende coatings. Bovendien bieden wij oplossingen voor alledaagse problemen op basis van nano-technologie.

LEES MEER

kleuradvies

ADVIES

Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander wat er zich afspeelt in de schildersbranche. U kunt bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies omtrent uw schilder,- behang en glaswerk; van kleur tot materiaal en techniek. Neem gerust contact met ons op.

LEES MEER

Call Now Button