BEHANGER DRACHTEN

Behanger Drachten
Glasvlies
Decoratief behang

BEHANGER DRACHTEN

Bent u op zoek naar een behanger in of voor de regio Drachten? Behanger Drachten – Schildersbedrijf Hiemstra biedt u vakkundige behangers met een jarenlange ervaring in het behangersvak. Neem gerust contact met ons op als u onze behang- of glasvliescollectie wilt bekijken of meer informatie wilt ontvangen.

BEHANG

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Nog nooit was er zoveel keuze uit verschillende behangmotieven en -prints. Bovendien kunt u uw eigen foto op het behang laten drukken. Naast de verschillende behangmotieven en -prints heeft u ook de keuze uit verschillende behangsoorten zoals papier en vinylbehang. Wij hebben zeer veel verschillende behangboeken tot onze beschikking; vraag ons daar gerust naar. Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra werkt uitsluitend met kwaliteitsbehang zoals Eijffinger, Voca (BN Wallcoverings), Noordwand behang en AS Creation.

GLASVLIES

Naast behang kunt u ook kiezen voor glasvlies – ook wel scan of skin genoemd. Glasvlies wordt zowel in de renovatie alsook in nieuwbouw toegepast. Glasvlies heeft vele voordelen. Zo werkt het scheuroverbruggend en heeft het tevens een opvullend karakter. Zodoende is het uitermate geschikt voor ‘slechte’ muren. Daarnaast is het stoot- en krasvast. Bovendien is het in combinatie met de juiste latex zeer goed reinigbaar. Wij verwerken onder andere glasvlies van Intervos en Progold.

BEHANGEN IS SPECIALISME

Helaas is het behangersvak de laatste jaren in de vergetelheid geraakt. Met name het plakken van patroonbehang. Dit heeft verschillende oorzaken. Onder andere de opkomst van glasvlies is hier debet aan. Dit vinden wij van Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra heel erg jammer. Juist behang geeft zoveel sfeer, kleur en warmte in uw interieur. Wij zijn dat ook heel erg blij dat behang weer in opmars is gekomen! Onze behangers zijn allemaal gediplomeerd en zijn dit ambacht dan ook heer en meester.

Call Now Button