GLASZETTER DRACHTEN

Glas snijden
Afkitten Glas
thermopane

GLASZETTER DRACHTEN

Bent u op zoek naar een glaszetter in of rondom Drachten? Glaszetter Drachten – Schildersbedrijf Hiemstra levert en plaats verschillende soorten glas. Dit doen wij in opdracht van zowel particulieren, alsook voor bedrijven en woningbouwcorporaties.

ENKEL- EN MEERVOUDIGE BEGLAZING

Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra levert en plaatst verschillende soorten beglazingen. Van een eenvoudig stuk enkelglas (floatglas) tot de meer geavanceerdere beglazingen zoals brandwerende beglazing.

Wilt u in de winter er ook lekker bijzitten en bovendien verlost zijn van condens op uw beglazing? Kies dan voor isolatieglas. Isolatieglas kunt u krijgen in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen dubbel of drievoudige beglazing. Naast het reguliere isolatieglas kunt u ook kiezen voor HR+, HR++ of HR+++. Deze glazen zijn voorzien van een dun metaallaagje dat bijna niet is te zien, daarnaast is de spouw voorzien van een speciaal soort gas. Dit alles geeft een nog betere isolatie.

MEER DAN GLASZETTER

Glaszetter Drachten – Schildersbedrijf Hiemstra levert en plaatst niet alleen glas. Wij vinden het ook belangrijk dat  uw houtwerk aan de woning zo goed mogelijk wordt beschermd tegen weersinvloeden. Daarom wordt bij glasreparatie ook altijd de sponning opnieuw in de verf gezet, zodat u er zeker van kan zijn dat vocht geen kans krijgt om het schilderwerk van uw woning aan te tasten.


Call Now Button