INDUSTRIEEL SCHILDER

industrieel schilder
industrieel schilder
industrieel schilder

INDUSTRIEEL SCHILDER

Bent u op zoek naar een industrieel (schilder)sbedrijf? Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra voert uiteenlopende industriële schildersprojecten uit voor onder andere de (petro-) chemische, gas- en elektro industrie en tankstations. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

VERFRAAIING EN FUNCTIONALITEIT

Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra levert en verwerkt diverse soorten hoogwaardige industriële coatings. Het kan hierbij gaan om coatings voor behoud en verfraaiing van staalconstructies van o.a. loodsen, pompstations en damwanden. Naast staalcoatings verwerken wij ook brandwerende coatings. Deze brandwerende coatings kunnen in verschillende klasses worden geleverd: 30, 60 of 90 minuten brandvertragend. Al onze brandwerende coatings worden geleverd met bijbehorend certificaat voor de verzekering. Naast de zojuist genoemde coatings leveren en verwerken wij ook nano-coatings. Men kan hierbij denken aan anti graffiti coatings of aan een nano-coating die ervoor zorgt dat verweerde ondergronden worden opgehelderd en voor in de toekomst wordt beschermd tegen uv-licht.

VAN START TOT OPLEVERING

Elk project staat op zichzelf, elk project heeft zijn eigen eisen. Het is dus van belang om van tevoren – in samenspraak met de klant – te bepalen welke coatings er gebruikt gaan worden en welke procedures er doorlopen moeten worden. De coating werkzaamheden worden ingeplant in overleg met de klant, zodat uw bedrijfsvoering er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Het is tevens mogelijk om de coating werkzaamheden ’s nachts te laten plaatsvinden.

Tijdens de werkzaamheden worden er vocht- en temperatuurmetingen uitgevoerd en opgeslagen in een logboek.

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond wordt er een kwaliteitscontrole uitgevoerd.

Call Now Button