SCHILDERWERK DRACHTEN

SCHILDER DRACHTEN

Bent u op zoek naar een vakkundige en deskundige schilder in Drachten of omgeving? Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra heeft reeds meer dan 45 jaar ervaring in het schildersvak. Wij werken in opdracht van particulieren, VvE, woningcorporaties en bedrijven. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

BINNENSCHILDERWERK

Allereerst verfraait het binnenschilderwerk natuurlijk uw interieur, maar daarnaast biedt het ook bescherming aan het houtwerk. Met name voor gevelkozijnen is een goed verfsysteem van belang. Door een goede bescherming aan de binnenkant, zal de levensduur van uw buitenschilderwerk ook toenemen.

BUITENSCHILDERWERK

Evenals binnenschilderwerk verhoogt buitenschilderwerk de uitstraling van uw vastgoed. Om dit ook jarenlang mooi te houden verdient een goed verfsysteem topprioriteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat uw schilderwerk nodig heeft.

VAN START TOT OPLEVERING

Voordat de schilderwerkzaamheden aanvangen, brengt Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra de ondergrond in kaart. Op basis van o.a. vochtigheidsgraad wordt bepaald welke materialen geschikt zijn. Bovendien kijken wij of een nieuw verfsysteem noodzakelijk is of dat er kan worden voortgeborduurd op het ‘oude’ systeem. Als laatste bepalen wij in overleg met u welke kleuren er zullen worden gebruikt.

Tijdens de werkzaamheden beoordeelt Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra de staat van onderhoud van dakgoten, houtwerk, voeg- en metselwerk etc. Zo weet u precies hoe het er voor staat en wanneer reparatie of renovatie nodig is.

Na de schilderwerkzaamheden vindt de oplevering plaats. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Call Now Button