Schildersbedrijf Hiemstra

Schildersbedrijf Hiemstra Drachten

SCHILDERSBEDRIJF HIEMSTRA

Harm Hiemstra begon zijn schildercarrière op zestienjarige leeftijd. Hij heeft in de jaren 1971 tot 1978 al zijn schildersvak- en aanverwante diploma’s behaald. Op 32-jarige leeftijd heeft hij afscheid genomen van zijn laatste werkgever Sietsma – destijds gevestigd op de Noordkade in Drachten – en Schildersbedrijf Hiemstra opgericht. In de jaren vanaf 1988 heeft Schildersbedrijf Hiemstra een ruime (vaste) klantenkring opgebouwd in en rondom Drachten. Onze klantenkring bestaat zowel uit particuliere alsook zakelijke opdrachtgevers. Bovendien is Harm Hiemstra vanaf 2000 tot en met 2012 praktijkleraar ‘schilderen’ geweest op de praktijkscholen ‘De Ark‘ en ‘De Venen‘ in Drachten.
Schildersbedrijf Drachten auto's

BEDRIJFSVISIE

Bij Schildersbedrijf Hiemstra staat kwaliteit op nummer één. Om tot een zo hoog mogelijk resultaat te komen zijn niet alleen de te gebruiken materialen van belang, maar ook – of eigenlijk juist – een gedegen kennis over het samenspel van ondergronden, materialen en verwerkingstechnieken. In het voortraject doorlopen wij dan ook de wensen van de klant en brengen de bestaande ondergrond nauwkeurig in kaart. Op basis hiervan bepalen wij welke producten en technieken een maximaal resultaat opleveren, zodat uw schilderwerk er weer jarenlang ‘strak’ uitziet. Dit is dan ook de reden dat wij een grote vaste klantenkring hebben, waar wij met recht trots op zijn.

Heeft in 1988 Schildersbedrijf Hiemstra opgericht. Begon zijn schilderscarrière in 1971 en heeft in de loop der jaren al zijn vakdiploma's behaald. Is van 2000 tot 2012 praktijkleraar geweest op de praktijkscholen 'De Ark' en 'De Venen' in Drachten. Harm Hiemstra is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de aansturing op de werkvloer en werkt daar tevens mee.

Harm Hiemstra

Eigenaar/uitvoerder
Mede-eigenaar en echtgenoot van Harm Hiemstra. Tjitske is verantwoordelijk voor de planning binnen het bedrijf en zorgt ervoor dat u ervan op aan kunt dat de werkzaamheden op tijd hun aanvang nemen. Daarnaast gaat zij over de in- en verkoop van de producten en diensten. Bovendien zorgt zij voor de calculatie en administratie en is het aanspreekpunt binnen het bedrijf.

Tjitske Hiemstra-Boersma

Planning/in- en verkoop/administratie
Call Now Button