Winterschilder Drachten

Winterschilder Drachten
Bent u opzoek naar een Winterschilder in Drachten of omgeving? In de periode van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017 profiteert u bij Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra van extra aantrekkelijke tarieven op uw (onderhouds)schilder- en behangwerk. Vraag ons naar het winterschildertarief!

Binnenschilderwerk

Om uw huis, appartement of kantoor van binnen een geheel nieuwe uitstraling te geven is de winter bij uitstek de periode om dit te laten uitvoeren. Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra helpt u graag bij het adviseren over de kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes. Wilt u direct een offerte aanvragen voor u binnenschilderwerk? Vul ons offerte-aanvraag formulier in.
Ook buitenschilderwerk!

Door het gebruik te maken van de nieuwste (verf)technieken en voorzieningen kan de winterschilder uw buitenschilderwerk in veel gevallen het gehele jaar door uitvoeren. Dit wordt gerealiseerd door middel van steigerbouw en afscherming tegen weersinvloeden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van speciale 4-seizoensveren van o.a. Sigma en Sikkens. Schildersbedrijf Drachten – Hiemstra voert het buitenschilderwerk in de ‘koude’ maanden alleen uit als dit ook écht kan. Dit om kwaliteit te garanderen. Het voordeel om de winterschilder in te schakelen is dat u in de lente en de zomer ongestoord van uw tuin of balkon kunt genieten!

Slechts 6% BTW

Is uw woonhuis ouder dan twee jaar? Dan profiteert u naast de winterschilder-actie van het verlaagde BTW-tarief van 6%. Nog meer voordeel dus!

Call Now Button